Članska ekipa je z zmago proti sosedski ekipi Mokerc Ig več kot na lep način zaključila koledarsko leto 2018.

V petek se vnaši dvorani obeta izredno zanimivo srečanje, saj naša članska ekipa gosti ekipo Mokerc KIG, ki je le nekaj kilometrov oddaljen od naše dvorane.

Naša članska ekipa je v 12. krogu 1.B slovenske rokometne lige remizirala z ekipo Ajdovščine, in sicer z rezultatom 30:30.

Sezona se v letu 2018 počasi približuje h koncu, saj naše člane čakata samo še dve tekmi v tem koledarskem letu. Prva od zadnjih dveh bo že to soboto.

Naša članska ekipa je v 11. krogu prekinila niz neporaženosti na domačih tekmah, saj je morala priznati premoč ekipi Rudarja.

Za našo člansko ekipo je odigranih deset krogov 1.B slovenske rokometne lige, to soboto pa jih v domači dvorani čaka tekma proti ekipi Rudarja.

Po petkovi odigrani tekmi 1.B lige proti ekipi Šmartnega, našo člansko ekipo že v torek čaka nova preizkušnja, in sicer v pokalnem tekmovanju.

Naša članska ekipa je v devetem krogu zabeležila visok poraz pri ekipi RD Herz Šmartno.

Naša članska ekipa, sodeč po rezultatih na zadnjih treh srečanjih, na naslednje gostovanje odhaja okrepljena s samozavestjo. Tokrat jih čaka tekma z ekipo Šmartnega.

V preteklem vikendu so naše mlajše kategorije ŠD Škofljica Pekarna Pečjak štirikrat stopile na igrišča in dosegle tri zmage in en poraz.

Naša članska ekipa je proti, vsaj glede na stanje na lestvici pred tekmo, favorizirani ekipi Krškega iztržila točko in bila zelo blizu zmage.

Po dveh zaporednih zmagah naših članov (doma Brežice in v gosteh Radeče) naše člane čaka še en dvoboj z ekipo posavske regije, saj v soboto gostimo RK Krško.

Za našo člansko ekipo je druga zaporedna zmaga, in sicer so varovanci trenerja Gregorja Cvijića torat na gostovanju premagali eklpo Radeč.

Preveri razpored tekem naših mladih upov ŠD Škofljica Pekarna Pečjak v tem tednu.

Po domači zmagi v sedmem krogu 1.B lige našo člansko ekipo v naslednjem krogu čaka ponovno gostovanje. Tokrat v soboto odhajajo na dvoboj k ekipi Radeč, ki se na lestvici nahaja le mesto pred nami.

Rokometaši Radeč so v dosedanjih sedmih krogih na svoj račun prispevali tri zmage, en neodločem rezultat in tri poraze. To jih, s sedmimi točkami, uvršča na šesto mesto lestvice, kar pomeni le mesto pred našo člansko ekipo. V svojih vrstah imajo tretjega strelca lige (Blaž Ernestl - 46 zadetkov),

...

Za nami je izredno uspešen vikend mlajših kategorij, saj so naše ekipe ŠD Škofljica Pekarna Pečjak proti svojim nasprotnikom dosegle kar šest zmag.

Gledalci so v sedmem krogu 1.B slovenske lige v naši dvorani OŠ Škofljica proti ekipi Brežic videli zanimivo in napeto tekmo ter na koncu zmago naše članske ekipe.

Sedmi krog 1.B slovenske rokometne lige naši članski ekipi prinaša domači dvoboj z ekipo Brežic, ki je lestvici le nekaj mest za nami.

 

Preveri razpored tekem naših mladih upov ŠD Škofljica Pekarna Pečjak v tem tednu.

Po prostem krogu v prvem delu tega tekmovanja, bo naša članska ekipa aktivna v 1/16 finala pokala Slovenije, saj smo danes na žrebu izvedeli ime nasprotnika.

Naša članska ekipa je pretekli petek, v šestem krogu 1.B lige, gostovala pri ekipi Slovenj Gradca in prikazala borbeno igro, a v zaključku tekme ostala brez presenečenja ter s tem brez točk.

Našo člansko ekipo ta petek čaka gostovanje, in sicer pri neporaženi ekipi 1.B slovenske rokometne lige - ekipi RK Slovenj Gradec 2011.

V preteklem vikendu je bila večina naših mlajših ekip prosta, tako da sta svoje tekme odigrali samo dve ekipi.

V pred dnevi končanem vikendu so naše mlade ekipe odigrale štiri tekme in bile polovično uspešne.

V petem krogu 1.B slovenske rokometne lige so bili gostje s Ptuja boljši od naše članske ekipe, in sicer so zmagali z rezultatom 25:30.

To soboto bo, poleg tekem mlajših kategorij, vrhunec rokometnega dneva dvoboj članskih ekip Škofljice in Drave iz Ptuja.

Pretekli teden so s prvimi tekmami pričeli tudi naši kadeti, ki v tej sezoni tekmujejo skupaj z združeno ekipo SVIŠ Ivančna Gorica. Zmagoviti vikend so imeli tudi Starejši dečki A in B.

Naša članska ekipa ŠD Škofljica Pekarna Pečjak je v četrtem krogu 1.B lige gostovala na Kodeljevem in morala priznati premoč ekipi Slovana.

Po nedeljski zmagi v Črnomlju že ta petek našo člansko ekipo čaka nova tekma 1.B slovenske rokometne lige, saj se bodo pomerili proti sosedom iz prestolnice - z ekipo Slovana.

Poleg članske ekipe sta v preteklem vikendu naše barve ŠD Škofljica Pekarna Pečjak zastopali še dve ekipi mlajših kategorij, ki sta bili uspešni.